Sitges està situada a la costa mediterrània, 35 km al sud de Barcelona. El poble es troba just al sud del Parc Natural del Massís del Garraf.
Sitges sempre ha estat un lloc que ha captivat artistes, turistes i visitants d’arreu del món. Per a molts, el secret és la seva llum; com per a molts notables pintors, escultors i escriptors que es trobaren aquí a finals del segle XIX.

En un entorn únic on els millors equipaments urbans es combinen amb les ventatges de la costa mediterrània, Sitges és el lloc perfecte per a conferèncias, convenciones i viatges d’inspiració.

Sitges té al llarg de la seva costa 17 fantàstiques platges. Cadascuna té la seva pròpia personalitat i diferents característiques per adaptar-se a qualsevol persona. Podem trobar petites i tranquiles coves, amplies platges de sorra fina i platges urbanes amb vistes al centre històric. Situades a poca distància a peu, Sitges també té tres ports esportius: Aiguadolç, Garraf i Port Ginesta.
Passejant pels carrers de Sitges descobrirà un interessant conjunt de joies arquitectòniques i edificis únics. El poble de Sitges acull festes tradicionals amb gran intensitat, molt populars entre els seus habitantts i els visitants. Un d’aquestes festes més coneguda i popular és el Festival Internacional de Cine que es fa a l’octubre.